Wij handelen in alle soorten door de FDA goedgekeurde en gecontroleerde medicijnen en bieden onze klanten medicijnen tegen een gereduceerde prijs. Wij kennen de waarde van uw tijd en geld, en dus ook de standaardtijd die wij nemen om uw bestelling binnen drie tot vijf dagen te bezorgen (weekends niet meegerekend).

Wij bieden ook de mogelijkheid tot nachtlevering, zodat het pakket de volgende dag bij u afgeleverd kan worden. De geschatte levertijd is afhankelijk van het verzendadres en de inhoud van het pakket. Als er feestdagen meegerekend worden, zal de levertijd langer zijn. U ontvangt een verzendbevestiging per e-mail met een tracking-ID nadat we uw bestelling hebben verwerkt.

De bestellingen die maandag voor 15.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verwerkt en de volgende dag in de middag bezorgd. U kunt ook contact met ons opnemen als u uw pakket niet binnen de geschatte levertijd ontvangt. Wij regelen een nieuwe verzending van het product als er vertraging is bij de bezorging van het pakket of initiëren een volledige terugbetaling op uw bankrekening. Voor verdere vragen kunt u ons ook mailen.

Verzendtijd

Wij verzenden de bestellingen doorgaans binnen 3-4 werkdagen (max) na ontvangst van de bevestiging. U ontvangt ook een melding met een trackingnummer wanneer uw bestelling is verzonden. U kunt uw trackingnummer gebruiken om de status van uw bestelling te controleren. Wij hebben ook de mogelijkheid om de producten ’s nachts te bezorgen. Wij garanderen dat uw medicijnen zo snel mogelijk worden afgeleverd

Verzendingsadres

We hebben ook een optie om uw verzendgegevens te wijzigen en te bewerken op de afrekenpagina. U kunt het adres van uw keuze selecteren voor de bezorging van uw product op een bepaald adres.

Snelle reactie

Onze klantmanagers werken 24/7 om snel op uw e-mails te reageren. Klanten kunnen contact met ons opnemen als ze vragen hebben over hun bestelling. Als u meer wilt weten over ons beleid, kunt u ook inloggen op onze website.

Gegarandeerde bezorging

Wij zorgen voor een gegarandeerde levering om onze klanten een betere ervaring te bieden. Indien u uw pakket niet op tijd ontvangt, dient u ons hiervan op de hoogte te stellen door een klacht in te dienen op onze website. De producten op onze website zijn origineel, dus over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij verkopen medicijnen waarbij we rekening houden met de gezondheid en conditie van onze klanten.

klantenservice

Mailen Sie uns

info@wegovykopen.com

Volg ons

Adres: Binnenrotte 159, 3011 HB Rotterdam, Netherlands

Copyright © 2023 Wegovy kopen.

X
Add to cart